Előzmények

Már a telekválasztásban érdemes kikérni egy tervező segítségét, mert akkor lehet a legjobban az igényeihez alakítani a leendő otthonát. Hívjon fel és egy személyes találkozó keretében leegyeztetjük az igényeket.

Látványterv PDF  | Nyomtatás |  E-mail

Egy látványterv önmagáért beszél.

A látványterv értékelés 3 legfontosabb alapszabálya:

 1. Ha valami nem tetszik változtassa meg a terven
 2. Ne várjon csodát.
 3. Belső tereket is nézze meg
 1. Ha valami nem tetszik változtassa meg a terven
  Ha nem tetszik, meg kell változtatni. Gyakran előfordul, hogy nem megfelelő arányok miatt az elképzelés nem találkozik a valósággal. Ilyenkor meg kell változtatnia tervet. Ne gondolja hogy :"jól lesz az" és majd az építés során próbálja megváltoztatni, mert attól más területeken komplikációk léphetnek fel. Pl. nem fér be egy ajtó, a lépcső egyik foka magasabb lesz, stb...
 2. Ne várjon csodát
  Bár ez egy részletes látványterv, ne várjon csodát, a kidolgozottsága messze elmarad a kiállításokon bemutatott képektől. Az épületet jól megmutatja, de a környezet általában csak egy kék égbolt és egy zöld talaj, az anyagok valóságszerűek ,de nem tökéletesek. A kezdőoldalunk alján jobbra megnézheti milyen kidolgozottságú képeket szoktunk csinálni.
 3. Belső tereket is nézze meg
  A mai programokkal a belső tereket is meg lehet nézni ott is tud egy belső túrát tenni, ezek sokszor csalókák, úgyhogy ezeket fenntartással kezelje. Gyakran levesszük a tetőt, és így fentről lehet bepillantani a házba, megfigyelve az egyes helységek kapcsolatát.

Következő lépés: Véglegesítés